Visit my YouTube channel here.

Kautokeino-opprøret (2008)

Kristendom, alkohol og sinte samer.

Jeg hater filmer der sunn fornuft er borte og uskyldige mennesker må lide. Kautokeino-opprøret er ikke en sprudlende film. Det er en vellaget film med et budskap, men jeg får vondt av denne type filmer der det er vanlige mennesker mot et korrupt system. Korrupsjon og råtne mennesker som burde brenne i helvete blir vi aldri kvitt dessverre, men det er fint noen retter søkelys på dette.

Jeg kan ikke si jeg kjedet meg, jeg ble bare trist innvendig å se all urettferdigheten verden har å by på. Flotte skuespillerprestasjoner og en Nils Gaup som holder stramme tøyler gjør at Kautokeino-opprøret er en film som setter spor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.