Visit my YouTube channel here.

Loft (2005)

the loft

En forfatter trenger ro og fred, og hun flytter fra storbyen til en liten fredelig plass utenfor byen. Der treffer hun en forsker som har en mørk hemmelighet.

Jeg husker når den første traileren til Loft kom ut. Alle Kiyoshi Kurosawa fans trodde at dette vil bli et mesterverk, men trailere kan lyve. Virkelig lyve!

Loft er rett og slett en skikkelig drittfilm fra Kiyoshi Kurosawa. Jeg har ikke sett alle filmene hans, men jeg rangerer Cure og Kairo aka Pulse veldig høyt. Det tar ca. en time før det skjer noe her i det hele tatt, og da er det ikke typisk Kiyoshi Kurosawa stil over det heller. Det skjer veldig lite her. Dialogen er så forferdelig at jeg nesten ikke har ord. Når slutten nærmer seg, blir den mest intense scenen helt latterlig. Mår man trekker på smilebåndet i en Kiyoshi Kurosawa film, da har mannen bommet grovt. Og til dessert har vi også en elendig slutt.

Stakkars skuespillere som medvirket i denne drittfilmen. Jeg ble sittende å le av dialogen. Du ser at skuespillerne sliter med å få dialogen til å bli troverdig, og da blir det til tider overspilling.

Gjør deg selv en tjeneste. Ikke se Loft. Kiyoshi Kurosawa filmer er trege, men man pleier å bli belønnet med noen fantastiske scener. Det skjer ikke i Loft.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.