Visit my YouTube channel here.

Pandorum (2009)

pandorum

This is pandorum!

Pandorum er stjeler en masse fra andre filmer, spesielt The Descent, bare at handlingen finner sted i et romskip der to mennesker våkner opp fra dvale og romskipet er forlatt. Eller er det noen der?

Ben Foster er en god skuespiller. Han gjør det beste ut av situasjonen, men han kan ikke redde filmen når manuset er så ujevnt som det er. Dennis Quaid har aldri vært den beste skuespilleren, han har alltid vært middelmådig. Mannen eier ikke mye karisma. Har du sett en film med Dennis Quiad, har du så å si sett det han har å tilby som skuespiller. Det vil si ikke mye. Ikke akkurat en interessant skuespiller som stjeler scenene han er med i. Grå og kjedelig type. I Pandorum gidder han så vidt å lette på ræva, kan tenke meg han er sånn i virkeligheten også.

Den første halvtimen er ganske bra med en fin atmosfære der man finner litt mystikk og noen spennende scener. Helt til Ben Foster møter andre mennesker om bord, da blir Pandorum dårligere og dårligere. Til slutt blir filmen kjedelig og fjollete der spenningen forsvinner totalt. Det er en film som innehar visse kvaliteter i den første halvtimen. Etter det peker kurven nedover, helt til rulleteksten dukker opp. Se heller 30 Days of Night og The Descent av nyere filmer.

5

6 thoughts on “Pandorum (2009)”

  1. Wow! Detter er den råeste filmen jeg har sett av sitt slag siden den første Alien filmen spør du meg. Greit Quaid er ikke verdens mest fantastiske skuespiller og Descent må jeg tydeligvis se :). Nei det her kaller jeg filmmoro. Overbegeistret 10 stjerner fra meg.

    1. Da er det bare å sjekke ut The Descent, en mye bedre film etter min mening. Pandorum blir veldig lik Doomsday, bare at den ikke har like mye glimt i øyet.

  2. Spoiler: Når de “plutselig” kom opp til overflaten lo jeg faktisk. Det var en veldig interessant film veldig veldig lenge. Slutten bare ødela alt. Det ble et “anti klimaks” som det så pent heter.

  3. Spoiler igjen: Slutten er jo når de setter seg inn i disse romkapslene og dukker opp på en vakker og ren planet. Pluss at det plutselig dukket opp flere slike kapsler… Ikke at slutten EGENTLIG ødelegger så utrolig mye, da ikke så mye annet var bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.