Visit my YouTube channel here.

Revolver (2005)

Jake er en smart kar. Han blir sluppet ut fra fengselet, og er på jakt etter lettjente penger. Pengene får han tak i, men han har ikke lenge igjen å leve, og han kommer i kontakt med to lånehaier som sier at de kan hjelpe ham. Dette blir det virkelig forviklinger ut av.

Revolver er en Guy Ritchie-film. Etter han giftet seg med Madonna, så har karriere-pila pekt bare en vei, og det er nedover. Alle vet hva denne mannen kan lage. Jeg sier bare Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch. De to filmene er noe av det beste som er er laget i gangster/komedie sjangeren. Men så kom Swept Away, der han gjorde det genitrekket å la Madonna spille hovedrollen. Filmen ble totalslaktet, og så kom Revolver.

Revolver har ikke fått de beste kritikker, men heller ikke de dårligste. Dette tror jeg er en enten liker du filmen, eller så hater du den. Grunnen til at det er så mange som misliker filmen er nok at de ikke forstår filmen. Det er jeg ganske sikker på. Du må bruke hodet litt, og ikke minst følge med hele tiden.

Filmen var ikke vanskelig å tolke, og Guy Ritchie er på riktig vei igjen føler jeg. Jeg syntes historien var bra, men filmen kunne ha vært litt kortere da det var noen scener som ble litt langtekkelige. Dette er en mørk film, så ikke forvent deg humoren fra Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch. For den finner du ikke her.

Skuespillerne gjør en bra jobb, og jeg ble imponert over Jason Staham som spiller Jake. Når filmen nærmer seg slutten får vi se en kjempebra prestasjon fra Jason Statham, han kan faktisk spille når manuset tillater det.

Revolver er en grei film som blir litt tung da den mangler humoren Guy Ritchie er kjent for. Her er det mye dialog, og man må være 100% konsentrert når man ser filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.