Visit my YouTube channel here.

Rolling Thunder (1977)

rolling thunder

En soldat ankommer hjemlandet etter å ha sittet i fangenskap i flere år der han ble torturert. Hans psyke er ødelagt, og ting blir ikke bedre når innbruddstyver torturerer ham og dreper hans familie. Nå er han ute etter hevn.

Rolling Thunder er en film som ikke har tålt tidens tann. Det er kanskje rundt 5 minutter med action, det er alt. Filmen er så ulidelig kjedelig og langsom uten hendelser at jeg håpte at jeg hadde et mareritt som jeg straks skulle våkne opp fra. Det skjedde dessverre ikke, det var ikke et mareritt.

Volden er ikke grafisk, og jeg brydde meg heller ikke om hevnen som protagonisten planla. Grunnen til det er at han er ødelagt som person, han sier selv at han ikke føler noe. Hans kone og unge har ikke noe personlighet, det tar ikke lang tid før de blir drept. Derfor brydde jeg meg ikke om protagonistens hevn og raseri. Hvorfor bryr seg om hevn når han ikke føler noen ting?

Nei, dette var dårlige greier. Rolling Thunder brenner så sakte at jeg tror jeg ble røykforgiftet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.