Visit my YouTube channel here.

Rubber (2010)

Dekket som dreper.

Rubber har vært en liten favoritt på filmfestivaler, jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg liker nye og sære ting, men denne blandingen av Christine og Scanners fungerer svært dårlig. Et dekk dreper de fleste den møter på veggen, dyr og mennesker. Dekket har overnaturlige krefter som gjør at den sprenger hodene på menneskene den ikke liker, og det er en god del. På veien ser dekket en dame han faller for, og han begynner å forfølge henne. Noen må stoppe dekket som dreper, problemet er at sheriffen i byen er en idiot, så ting tar tid.

Filmen er langtekkelig og lite underholdende. Noe mening med det som skjer her finner man ikke, det er lite morsomt og ikke spennende eller sjarmerende i det hele tatt. Satiren fungerer bare ikke med langtekkelige scener uten mål og mening. Takk og pris for at filmen har en spilletid på kun rundt 75 minutter. Men den første halvtimen tok nesten knekken på meg, det skjer ingenting av interesse.

Rubber er en film som sikkert finner sin målgruppe. Noen vil like den kun for at den er spesiell og sær, andre som undertegnede vil lure på hvorfor noen i det hele tatt kan falle for dekket uten sjarm. En lett film som dessverre ikke er fordøyelig.

4 thoughts on “Rubber (2010)”

  1. Jeg liker godt musikken i filmen, Mr. Oizo som også har regi er faktisk en rimelig god elektronika-artist.
    Jeg følte også akkurat det samme her selv. Etter rundt 40 minutter holdt jeg på å bli sprø, det skjer jo ikke noe som helst spennende. Det er jo til og med en av karakterene, en gammel som begynner å kjede seg om jeg ikke husker.
    Altså, jeg liker sære og fucka filmer, men det her er bare så gørr. Veldig skuffende, for jeg hadde håpet å få se en skikkelig weird film, men den gang ei.

    1. Nei, likte ikke denne selv. Tenkte jeg skulle sjekke ut de andre filmene han har laget, får satse på at de faller mer i smak enn Rubber. Har du sett noen av hans andre filmer?

  2. Nei, har ikke det desverre. Men har hørt fra folk jeg kjenner som ikke likte Rubber at det er sprø saker, men også samtidig underholdende. Har lyst til å sjekke ut. Synes det har kommet få ekstremt sære og underholdende filmer i det siste. Har du noe rare filmer å anbefale fra 2014/2015-ish? Her og Inherent Vice var jo i til en grad sære, men ikke på helt den måten jeg tenkte på, legger ikke skjul på at jeg liker asiatisk weirdo shit.:)

    1. Kommer faktisk ikke på noen akkurat nå fra 2014-2015, vet hva du er ute etter, men jeg kan ikke huske å sett noe skikkelig sært i det siste fra Asia, spesielt Japan. Tror du har sett det som er verdt å se som Why Don’t You Play in Hell og Greatful Dead. Sistnevnte brenner sakte, men den har noen merkelige scener når jenta voldtar en gammel gubbe som er digg. 😉 Men det er ikke akkurat en kjempefilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.