Visit my YouTube channel here.

Sketches of Kaitan City (2010)

Kaitan, en by der du ikke vil bo.

Sketches of Kaitan City byr på fem historier som alle finner sted i drittbyen Kaitan. Dette er en skitten og utrivelig by der det bor vanlige mennesker som er ute å kjøre. Noen mister jobben sin, andre har problemer med familielivet. Ingen av historiene kan kobles til hverandre, selv om alle historiene finner sted på samme tid i samme by.

Dette er ikke en film for alle. Den er jordnær og realistisk, skitten og depressiv. Skuespillerne er gode, det er det som gjør at filmen blir så god og realistisk. Det er veldig mange vonde scener her, og man blir glad for at man ikke bor i denne depressive drittbyen der det virker som om folk er fanget. Slipp oss ut, hørte jeg mange skrike. Kaitan er kanskje helvete på jord?

Sketches of Kaitan City er en voksen film for voksne personer. Byen er stygg, leilighetene likedan. Alle historiene har noe å si, den første historien om søskenparet er rørende og vond, alle historiene er det, så man føler seg litt tappet i ettertid. Men det var verdt det, nesten 150 minutter med elendighet, smerte og lengsel. Det kan jo nesten ikke bli verre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: