Visit my YouTube channel here.

Speed Racer (2008)

Speed: Haven’t any of these drivers read the rule book?

Filmen er basert på en japansk manga/animeserie som jeg ikke har sett. Speed Racer er en blanding av spillet F-Zero utgitt på Nintendo, og filmen Flåklypa Grand Prix. Jeg fikk også Mario følelse her takket være John Goodman som ligner på en overvektig og ekkel Mario. Jeg mener selvsagt figuren Mario fra Nintendo-spillene

Regissører er The Wachowski Brothers, best kjent for The Matrix trilogien. I hovedrollen finner vi Emily Hirsch, Christian Ricci, Matthew Fox og Rain fra Sør-Korea som er en stor stjerne i det landet. Han gjør en helt grei rolletolkning i Speed racer. Han gjorde seg ikke bort i dette selskapet.

Speed Racer er en fargerik popcornfilm som har splittet publikum. Selv likte jeg stilen og billøpene. Vi har en tradisjonell historie som ikke byr på noe nytt, men det viktigste var at jeg ble underholdt. Mer forlangte jeg ikke av Speed Racer. Det var en fargerik opplevelse med fantastiske billøp og CGI.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.