Visit my YouTube channel here.

Redline (2009)

redline

Vi følger JP som skal delta i det største billøpet i galaksen. Men deltagerne er ikke velkomne på planeten, så myndighetene gjør alt for å stoppe billøpet.

Redline er en fargerik og energisk film med artige karakterer som setter sitt preg på filmen. Vi får se to store billøp, og selv om det er mye energi her blir billøpene litt uoversiktlige. For det skjer så mye rart, det å få oversikt er umulig og det er vel ikke noe filmen heller forsøker på. Det handler om energi, fart og action. Og det klarer Redline å formidle.

Karakterene er enkle, det er ikke mye bakgrunnshistorie her. Fokuset på det punktet ligger på fortiden til JP og en annen kvinnelig konkurrent. Karakterene er veldig endimensjonale, det er som sagt fokus på fart og spenning og mye energi.

Hvis jeg skal sammenligne Redline med andre filmer så må det bli først og fremst Speed Racer. Bare at billøpene i Redline er kaotiske, og det er bare å holde seg fast i stolen for det er vanskelig å få god oversikt når store monstre dukker opp med haugevis av soldater som forsøker å stoppe våre helter. Det skjer så mye på skjermen at jeg klarte ikke å følge med på alt. Kaos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.