Visit my YouTube channel here.

Teeth (2007)

Vagina dentata!

Etter jeg så traileren for Teeth sa jeg til meg selv at den filmen skulle jeg aldri se. Det var for fire år siden. Nå hadde jeg ikke noe nytt å se, så jeg bestemte meg for å sette på Teeth. Filmen var ikke like blodig som forventet, noen fingertupper og selvsagt noen peniser forsvinner i løpet av filmen.

Teeth holder en lett og lystig tone der vi følger en prippen og slitsom jente som ikke vil ha samleie før hun gifter seg. Etter et voldtektsforsøk oppdager hun at vaginaen hennes har tenner, og hun må lære å kontrollere vaginaen. Hun har et våpen mange ikke har, hun kan bruke tennene i vaginaen hvis noen prøver å ha samleie uten at hun selv vil, eller hun kan bruke vaginaen når det er tid for hevn.

Jess Weixler spiller bra som den pripne og kvalmende Dawn O’Keefe. John Hensley leverer også en god og ekkel rolletolkning. Fyren er ikke særlig lekker å se på, det gjør han mer nifs. Han ser ut som en blanding av et menneske og utenomjordisk skapning.

Teeth byr på noen morsomme scener, men det er langt mellom godbitene. Guttene i Teeth er kåte hele tiden, da blir det morsomt når tennene biter av penishoder. Da lærer guttene at man ikke leker med følelsene til andre jenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.