Visit my YouTube channel here.

Superbad (2007)

superbad.jpg

You changed your name to McLovin?

Noen år har gått siden American Pie, og nå har vi fått en mer dialogdrevet skolefilm der fest og selvsagt jenter er hovedingrediensene.

Vi følger tre nerder som aldri blir invitert på fester. Men en dag blir de invitert til en fest, og de tre kåte guttene lover at de skal skaffe alkohol, selv om de er mindreårige. Og med det følger vi den lange ferden deres for å skaffe alkohol, og de må også rekke festen. Underveis blir de separert fra hverandre, og det blir det mye moro ut av.

Skuespillerne i filmen er sjarmerende som nerdene, og de spiller så bra at man har lyst til å gi dem en knyttneve selv. Kongen er selvsagt Bill Gates kloningen Fogell, som underveis får det herlige navnet McLovin. Det er mye dialog her, og det går fra meget bra til pinlig. Det blir litt for mye penis og vagina prat til tider, og det burde ha vært kortet litt ned.

Det beste med filmen er McLovin og de to politimennene. McLovin har alkoholen, men cruiser rundt med politiet. De to andre må skaffe alkohol siden McLovin har alle posene. Det oppstår en del artige situasjoner ut av dette.

Superbad er en sjarmerende komediefilm som byr på god situasjonskomedie. Tissemann og vagina språket burde ha vært tonet litt ned, for det ble for barnslig noen ganger.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.