Visit my YouTube channel here.

The Wire: Season 2 (2003)

Nok en avlytting.

Nå begynner jeg å skjønne hvorfor The Wire blir regnet som den beste TV-serien noensinne. Sammenlignet med første sesong skjer det mye mer, vi blir kjent med andre grupperinger, polakker som selvsagt er kjeltringer og hensynsløse grekere som tar folk av dage uten å blunke.

Så å si alle episodene holder høy klasse. Det er drama og spenning, og serien introduserer en ubrukelig polakk ved navn Ziggy Sobotka. Ziggy Sobotka kan man ikke like, han er en boms og evneveik faen som er et ubrukelig menneske. Det samme kan sies om hans dumme fetter som setter barn til verden når han ikke har en fast jobb. Lurt å sette et barn til verden når du bor hjemme hos foreldrene i en kjeller. Dummere er jo hans kjæreste, billig og villig, selv om hun er lekker.

Der den første sesongen ble repeterende og vi ble kjent med et lite miljø, strekker sesong to seg ganske langt med to nye grupperinger. Fjollete maktpersoner spiller selvsagt en viktig hovedrolle, og det ble for mye tull med gamlingen og polakken som krangler om en rute i kirken. The Wire har glimt i øyet, men dette ble i dummeste laget.

For en sesong, for et driv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.