Thor (2011)

This mortal form grows weak. I require sustenance!

Nå har det kommet for mange superheltfilmer, nå vannes sjangeren for alt den er verdt. Thor tar oss med tilbake til en tid der man gjorde narr av filmene. Se bare på de stygge kostymene, dette er noe av det fæleste jeg har sett, jeg tenkte tilbake på de gamle kostymene vi fant i de gamle TV-episodene av Batman. Hvem har designet disse draktene? Jeg har svaret, barnehagebarn.

Thor ser visuelt kjedelig ut der alt er så rent og pent. Effektene er middelmådige, grenser til det dårlige. Historien er elendig med nok en klissete kjærlighetshistorie uten følelser og dramatikk. Hvorfor i helvete skal man absolutt legge historien til i vår verden, la oss holde oss i en fantasiverden der man slipper vanlige mennesker og myndigheter. Alt som gjør superheltfilmer dårlig, finner du i Thor.

Thor var en gedigen skuffelse. Chris Hemsworth kler rollen som Thor, det gjør ikke Tom Hiddleston som Loki. Ikke nok med at han er talentløs uten utstråling, han ser ut en en tulling med kostymet han har på seg når han blir Konge. Jeg ventet bare på at han skulle stange noen med sine stygge horn, igjen, hvem faen har designet kostymene? Jeg krever flere henrettelser, dette kan ikke gjenta seg i år 2011.

Thor er en kjedelig og tam actionfilm som ikke har en eneste imponerende actionscene. Effektene er middelmådige, det eneste som redder filmen er Chris Hemsworth. Og ikke nok med det, filmen kommer med en rasistisk bemerkning når en av mine favorittskuespillere dukker opp i byen, Tadanobu Asano. Kommentaren er at det er en Jackie Chan-kloning i byen. Jackie Chan er kineser for faen, Tadanobu Asano er japaner! Skulle den være morsom? Jeg synes heller synd på taperen som skrev den dialogen, se å dø din jævla taper, den eneste som vil savne deg er nok din mor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.