Visit my YouTube channel here.

Inkheart (2008)

inkheart

You barbaric piece of pulp fiction!

Ideen er god, men eventyrfølelsen uteblir. Det blir litt kjedelig med en grå borg og skurker som ligner på nazister. Inkheart føltes ut som en barneutgave av Where Eagles Dare med Clint Eastwood. Skuespillerne er på det jevne, den eneste som imponerer er Paul Bettany. Virker som om han er den eneste som gidder å gi litt ekstra. Brendan Fraser er en trist faen med bløtt ansikt og midtskill fra 90-tallet. Kanskje på tid med en ny hårsveis og avslutte karrieren bløtfjes?

Dagens unge har Harry Potter-serien, en fantastisk serie de yngre burde sette pris på med tanke på alle de middelmådige barnefilmene som pumpes ut, ikke medberegnet animasjonsfilmer som aldri har vært sterkere. Det de har til felles er at de ikke bringer noe nytt, det samme gamle hele tiden. Harry Potter filmene er i en helt annen klasse, en magisk og fortryllende verden som selv jeg liker meget godt.

Inkheart har en interessant og morsom historie, men utførelsen står ikke helt i stil med innholdet. Trodde at regissør Ian Softley ville få mer ut av dette materialet, han har jo noen fine filmer som Hackers, K-PAX og den meget undervurderte The Skeleton Key.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.