Visit my YouTube channel here.

New Fist of Fury (1976)

Død over japanerne!

Kvalmingen og den meget talentløse Lo Wei, jaktet på en ny Bruce Lee etter hans død i 1973. Lo Wei fikk de lange fingrene sine i Jackie Chan, og det er noe Jackie Chan angrer på fremdeles den dag i dag.

New Fist of Fury er oppfølgeren til Fist of Fury. Det er en kjedelig film der vi ser Jackie Chan blir banket opp noen ganger, for så å forsvinne midtveis ute i filmen. Han dukker opp på slutten igjen, og da skal han trene for å banke opp japanere med Hitler-barter. Han blir den nye Bruce Lee, og det er bare så patetisk å se at Lo Wei har brukt bilder av Bruce Lee fra Fist of Fury når Jackie Chan drasser rundt på skoleskiltet. Herregud, Lo Wei skulle vært drept for lenge siden, den patetiske, syke jævelen av en talentløs faen!

Det beste med New Fist of Fury er japanerne. De har sine personligheter, spesielt far og datter er noen herlig onde typer. Noen bra kampsekvenser får vi også, ellers er det bare dritt Lo Wei serverer oss. Det kommer jo ikke som noe sjokk.

2 thoughts on “New Fist of Fury (1976)”

  1. Ikke ofte jeg gidder å henge meg opp i små faktafeil, men som en stor Lee fan kan jeg ikke la denne passere. Han døde for faan meg i 1973, det er da noe alle burde vite?

    1. Bommet bare med 7-8 måneder da, og jeg skylder på Lo Wei, etter at jeg måtte se disse drittfilmene igjen. Det gjør noe med psyken. Feil rettet opp. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.