Visit my YouTube channel here.

Pedicab Driver (1989)

Den plagsomme tjukkasen.

Jeg hadde store forventninger til Pedicab Driver som aldri ble oppfylt. Historien er bedriten, det blir for mye prat og jeg bryr meg heller ikke om triste horer og hennes forelskelse. Kampscenene er det klasse over, rå energi. Høydepunktet er kampen mellom Sammo Hung og Lau Kar Leung, den er noe av det beste jeg har sett, fantastisk kampkoreografi av ypperste klasse! Etter den kampen blir filmen aldri den samme igjen med tåpelig drama med karakterer man ikke bryr seg om om en evneveik skurk uten personlighet. Han er bare ond og dum, slitsom type.

Pedicab Driver kunne vært en actionklassiker hadde Sammo Hung fulgt opp energien fra starten av. Men energien forsvinner med horer og forelskelse, og noe av det verste med filmen er når Sammo Hung og gamlefar krangler om hvem som skal få lov til å sjekke opp damene. Forferdelige scener der Sammo Hung bommer helt med humoren som stinker.

Ikke la deg lure hvis noen forteller deg at Pedicab Driver er en av Sammo Hungs fineste filmer, det er bare tull. Sjekk ut Knockabout, Dragons Forever og The Prodigal Son, da ser du hans beste verk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.