Visit my YouTube channel here.

Saving My Hubby (2002)

saving-my-hubby

Jeong Geum-sun må redde sin mann fra en bareier som kidnapper fulle folk, og som lyver når det gjelder barregninger. Beløpet blir ganske høyt når man ikke husker hvor mye man drakk, og tror at det bareieren sier er sannheten. Jeong Geum-sun har flere problemer i vente. Hennes svigerforeldre kommer på besøk, og hun forsøker å rengjøre huset og lage gode matretter. Men så ringer denne bareieren, og Jeong Geum-sun må ta med seg det lille barnet sitt for å finne sin ektemann. I løpet av denne kvelden får hun også en gangstergjeng etter seg når hun kaster en grønnsak på sjefen deres som er kun kledd i hvitt.

Saving My Hubby aka Be Strong, Geum-sun var en positiv overraskelse. Filmen er underholdende hele tiden, og man må bare digge småbarnsmoren Jeong Geum-sun som setter de fleste på plass etter hvert. Det er Du-na Bae som spiller Jeong Geum-sun, og for de fleste er hun nok mest kjent for sin rolle i The Host, der hun spilte datteren med pil og bue. Hun spilte også i Sympathy for Mr. Vengeance, da som kjæresten til den døvstumme Hun har fantastisk karisma, og man blir betatt av henne underveis i Saving My Hubby. Hun må løpe nesten hele filmen, og man blir faktisk sliten av å se på henne løpe rundt med den lille ungen på ryggen.

En sjarmerende og lett komediefilm med Du-na Bae i storform. Får håpe vi får se mer til henne snart igjen, for hun kan bli veldig stor hvis hun fortsetter å plukke ut gode roller.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.