Visit my YouTube channel here.

The Orphanage (2007)

Sønnen til Laura og Carlos forsvinner sporløst en dag. Laura gir aldri opp håpet om at sønnen fremdeles er i live, og mystiske ting skjer i det gamle huset som før var et barnehjem.

Det har kommet flere gode filmer som tar for seg gamle barnehjem og spøkelser. Jeg hadde litt forventninger til The Orphanage som har fått gode kritikker. Men pokker, for en nedtur og for en tullete film. Her virker det som om man ikke fikk bestemt seg for hvilen type film man ville lage. Skal The Orphanage fokusere på etterforskning eller spøkelser? Begge deler fungerer ikke her. Det pleier alltid å være litt etterforskning når mystiske ting skjer, men det som skjer i The Orphanage er som lyn fra klar himmel. Det er null forklaringer på visse hendelser, og filmen er heller aldri spennende. The Orphanage er ulidelig treg, og det er kun en eneste bra scene her som er litt ekkel.

The Orphanage er en rotete film som ikke engasjerer eller skremmer. Store hull i historien har den også. Nei, dette er en film jeg aldri i mitt liv kommer til å se igjen. Vil du se gode filmer som tar for seg barn og barnehjem, så er Guillermo del Toros The Devil’s Backbone og thailandske Dorm to kvalitetsfilmer som er bedre enn dette mølet.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.