Visit my YouTube channel here.

9 (2009)

9

We had such potential, such promise.

9 er ikke en film for de aller yngste. Her har vi en postapokalyptisk animasjonsfilm med søte, rare dukker som må ta opp kampen mot maskiner. Høres det kjent ut? Tenk søte dukker møter Terminator. Menneskene er byttet ut med dukker, og godt er det.

9 er faktisk en ganske spennende film der mange av dukkene må bøte med livet. Man vet aldri helt hvem som vil dø. Dukkene er så søte at de er til å spise opp. De har alle forskjellige personligheter. Noen liker du bedre enn andre. Filmen står aldri stille, her er det hele tiden fart og spenning. Filmen ser bra ut, og atmosfæren er mørk.

Eneste negative jeg kommer på er spilletiden som er rundt 72 minutter. Det er for kort. Det hadde ikke skadet med 20 minutter til. 9 gjorde det ikke så bra på kino. Den havnet i samme bås som Coraline. For mørk for de yngste, da går det utover billettsalget. Det er synd, for 9 viser stort potensiale med artige rollefigurer og en interessant historie. Hadde vært artig med en oppfølger, noe jeg tviler på vil komme.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.