Visit my YouTube channel here.

I’m Not There (2007)

I accept chaos. I don’t know whether it accepts me.

Jeg har aldri hatt helt sansen for Bod Dylan. Han har noen gode låter, men mannen kan ikke synge. Jeg vet ingenting om Bob Dylans liv, og det er noe man burde kunne når man setter seg ned med I’m Not There. Jeg har alltid forestilt meg Bob Dylan som en skikkelig sær person. Det inntrykket ble ikke svekket etter å ha sett I’m Not There.

I’m Not There er en kaotisk film, og det skal kanskje gjenspeile Bob Dylans liv. Det er forskjellige skuespillere som spiller Bod Dylan i I’m Not There. De spiller Bob Dylan i forskjellige stadier i hans liv. Skuespilleren som imponerer mest er Cate Blanchett. Litt merkelig å ha en kvinne som spiller en mann, men hun er den beste av de alle. Mye av grunnen til at hun skiller seg ut er at dette var perioden i Bob Dylans liv som var mest interessant og som ble viet mest spilletid.

Selv om man burde kunne sin Bob Dylan historie i denne kaotiske filmen, fant jeg filmen aldri kjedelig. I’m Not There kan fungere på oss som ikke vet så veldig mye om denne karen som er skikkelig sær.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.