Visit my YouTube channel here.

Into the Faraway Sky (2007)

into the faraway sky

Her skal det ikke bygges en flyplass!

Jeg var litt spent på Into the Faraway Sky. Regissør er Isao Yukisada, mannen bak blant annet Go og Crying Out Love, in the Center of the World. To fantastiske filmer som for meg er noe av det beste jeg har sett. Så forventningene til Into the Faraway Sky var ikke akkurat lave.

Men jeg ble skuffet. Filmen engasjerte meg ikke. Den er vakker å se på, og filmmusikken er bra. Skuespillerne gjør også en god jobb, spesielt den yngre garden. Men jeg fikk ikke kontakt med rollefigurene og budskapet. Da hjelper det heller ikke at filmen har en spilletid på rundt 150 minutter. Det er 40 minutter for lenge.

Into the Faraway Sky er en litt ufokusert film. Isao Yukisada prøver for litt mye, og han har ikke full kontroll. Filmen hadde potensiale, men sluttresultatet ble ikke godt nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.