Visit my YouTube channel here.

The Killer Meteors (1976)

Hvem lurer hvem?

Lo Wei, jeg er glad for at du er død, din patetiske satans jævel! Du er garantert i helvete, ditt patetiske svin av ikke et menneske La oss danse på din grav, la oss pisse på din grav! Jeg trodde jeg hadde sett det verste av Lo Wei, men han drar opp et nytt ess med The Killer Meteors, et makkverk av en film fra en annen dimensjon.

Jeg tenker litt på Frode når jeg skriver dette. Han har laget en topp 10-liste der han mener at filmene han har sett blir spilt i helvete. Frode, du har ikke sett The Killer Meteors, dette er garantert filmen som vil pine de som havner i helvete. The Killer Meteors er en film småunger som er i ferd med å bli slemme burde se. Du kan si til dem at de vil se denne filmen fem ganger daglig i helvete hvis de ikke blir snille og spiser opp grønnsakene sine.

Tenk deg at tilbakestående barnehagebarn har laget en film. De har skrevet manus og spiller selv i filmen. Det hjelper ikke at de har fått med seg Jackie Chan i noen få minutter, dette er såpass tilbakestående filmskaping som ikke hører hjemme i vår tid.

Det er få kampscener, mye dialog og dårlige skuespillere. Dialogen er horribel, du vil ikke le, du tenker hele tiden på om du vil avslutte ditt liv der og da, dette er en lidelse å komme gjennom. Når jeg pensjonerte VHS-spilleren, var det en film jeg så halvferdig som stod igjen i spilleren. Gjett hvilken film det var? The Killer Meteors!

Nå oppsøkte jeg den igjen, og fy faen jeg angrer! Historien kan ikke beskrives, dialogen må oppleves, hvis djevelen har laget en film er The Killer Meteors hans verk. Og da må man spørre seg selv, er Lo Wei djevelen i forkledning som tok over Lo Wei sin kropp og lagde sine djevelske filmer?

Nå lurte jeg deg, tenkte Lo Wei når han lagde The Killer Meteors. Nå skal jeg lage en detektivhistorie som finner sted i en merkelig verden der helten skal løse et mysterium. Hva som egentlig skjer vet jeg ikke, jeg falt av lasset når det gjenstod 30 minutter. Ikke rart med dette manuset som er skrevet av en tilbakestående barnehagebarn. Vi får satse på at Lo Wei aldri vil bli reinkarnert, den drittsekken av en taper fortjener ikke en ny sjanse, faens jævel!

2 thoughts on “The Killer Meteors (1976)”

  1. Hahaha! Jeg dæver av denne anmeldelsen, er så festlig å lese hvor glad du er i Lo Wei. 😂
    Jeg går gjennom mange av anmeldelsene dine av kampsport-filmer nå om dagen for å dykke ned i denne genren, det virker som du har greie. Og hver gang jeg ser at det er lav score på en Jackie Chan-film, så tenker jeg “Da er det sikkert Lo Wei som er bak kamera. Har lest litt om han, virker som et fjols, han hadde vistnok sterke koblinger til triader også. For et krek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: