Visit my YouTube channel here.

Sex Is Zero 2 (2007)

Skal det være en kjærlighet på pinne?

Sex Is Zero 2 er helt lik sin forgjenger. Den første halvdelen består av komedie, mens den andre halvdelen tar for seg drama. Der den første filmen var helt klart best på komedie, er Sex Is Zero 2 best på dramadelen. Den første halvdelen klarer aldri å måle seg med den første halvdelen i Sex Is Zero. Sæd, rottegift og en brødskive er byttet ut med en kjærlighet på pinne i denne filmen. Det er morsomt, men Sex Is Zero 2 er aldri i nærheten av latterkulene den første filmen ga.

Der dramadelen ødela nesten hele Sex Is Zero, er det mer balansert i oppfølgeren. Det ble for drøyt med abort, men voldtekt er jo ikke bedre det heller. Men her fokuseres det ikke på voldtekten, det fokuseres på to mennesker som tar hverandre for det de er. Fortid betyr ingenting, der er bare glad i hverandre. Jeg ser mye film fra Sør-Korea, og i de fleste tilfeller ødelegger dramadelen mange av komediefilmene. Her gikk det ikke så galt, bare så synd at filmen ikke kunne tilby noen skikkelig latterkuler som den første filmen gjorde.

Likte du den første Sex Is Zero, så er oppfølgeren verdt å få med seg. Det er en mer balansert film som ikke gjør så mye galt, men den bringer heller ikke noe nytt til bordet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: